Mecmesin Test Cihazları

22 Mart 2023

Mecmesin Test Cihazları

Tıbbi cihazlar; sağlık profesyonelleri, hastalar tarafından, hastanelerde veya evlerde kullanılmak üzere tasarlanmış cihazlardır. Tıbbi cihazların sağlık sektöründe tanı ve tedavinin her aşamasında kullanımı sürekli artarak devam etmektedir. Öyle ki günümüzde tıbbi cihaz sektörü, geleneksel sağlık ürünlerinden olan bandaj ve enjektörlerin yanı sıra biyo informatiğe, nano teknolojiye ve hücre mühendisliğine kadar uzanan, geniş ürün yelpazesine sahip bir sektör haline gelmiştir. Tıbbi cihaz sektöründeki artan bu geniş ve teknolojik ürün yelpazesi bu sektörü sağlık alanında oldukça önemli bir hale getirmiştir.

Bir diğer taraftan sağlık sektörü, hasta güvenliğinin kritik bir öneme sahip olduğu, rekabetin yüksek olduğu ve sıkı denetimlere tabi bir sektördür. Bu sebeple kullanılacak tıbbi cihazların güvenilir testlerden geçmesi gerekir. Mecmesin markası 40 yılı aşkın deneyimiyle tıbbi cihazların fiziksel dayanıklılığını test etmede size ideal yöntemler sunar. Mecmesin test sistemleri ile tıbbi cihazlarınızın yüksek düzeyde sonuç vermesini garanti ederek kullanıcı odaklı ürün geliştirmeyi ve müşteri memnuniyetini garanti eder.

Daha önce de belirttiğimiz gibi tıbbi cihazlar insanlar üzerinde kullanıldığından bu cihazların kaliteli, güvenilir ve emniyetli olması çok önemlidir. Bu sebeple malzemelerin ulusal ve uluslararası standartlara göre mekanik dayanımlarının test edilmiş olması ürünlerin kalitesi ve güvenirliği açısından gereklidir. Tıbbi cihazların kontrolünün yapılması standartlara uygun güvenilir ve kaliteli ürünler elde edilmesini sağlar.

Tam da bu noktada, Mecmesin test cihazları size standartlara uygun, minimum israfla maksimum verim alabileceğiniz kaliteli ürünler elde etmeniz için gerekli ve güvenilir kontrolleri yapma imkanı verir. Mecmesin kuvvet ölçüm cihazları, kuvvet malzeme test sistemleri, kuvvet test sistemleri ve diğer test sistemleri ile ürünlerinizde güvenli kontrolleri yapabilirsiniz.

Dünya çapında bir marka olan Mecmesin’in bugün birçok ülkede şirketi ve eğitimli, küresel yetkili distribütör ağı bulunmaktadır. Günümüzde Mecmesin’ine ait kuvvet ölçüm cihazları, kuvvet test sistemleri, kuvvet malzeme sistemleri, sürtünme testleri, tork ölçüm gibi test sistemleri dünyanın birçok ülkesinde Ar-Ge ve kalite kontrol laboratuvarlarında ve de üretim tesislerinde tercih edilmektedir.

Nasıl yardımcı olabiliriz?

Cihazlarımız hakkında bilgi almak için hemen bize ulaşın.

BİZE ULAŞIN