James Heal, titan serisi Universal Test Makineleri için sektör lideri yazılımının en yeni sürümü olan TestWise™ 2019'un lansmanını duyurmaktan heyecan duyuyor

16 Eylül 2019

TestWise™ 2019

James Heal, titan serisi Universal Test Makineleri için sektör lideri yazılımının en yeni sürümü olan TestWise™ 2019'un lansmanını duyurmaktan heyecan duyuyor. Özünde kullanıcı deneyimi ile tasarlanan TestWise ™ 2019, yararlı yeni yükseltmeler ve standartlar dâhil edilerek hazırlandı; Şimdi ilk kez ekstansiyometre için gerekli işlevselliği de içinde barındırıyor. Yeni özellikler şunları içerir;

Tekstil ve Kauçuk İçin Yeni Standartlar - Hızlı ve basit test kurulumu için kütüphaneye yeni standartlar ekleme

Ekstansiyometre ve Kauçuk Testi - James Heal’in yeni yazılımı ile ekstansiyometre kullanıcıya kolaylık sağlar ve elde edilen verileri stres/gerilme eğrisinin kolay analizi için net bir şekilde görüntüler.

M&S Güncellemeleri - Çeşitli M&S standartları güncellendi

Adidas Ayakkabı Standartları - Adidas ile tamamlanan bir proje ile Titan'da ayakkabı testleri artık yapılabilecek ve bu testler için gereken standartlar TestWise ™ 2019'a eklenmiştir.

Manuel Test İşlevsellik - Bu yeni bölüm ile, standarda bağlı olmadan ve çıktı almadan, kaydetmeden hızlı bir test yapılır.

UX / UI İyileştirmeleri - Kullanıcı ara yüzü ve kullanıcı deneyiminde iyileştirmeler yapıldı.

TestWise ™ müşterileri arasında inanılmaz popülerdir ve birçoğu Titan'a sadık kalmasının kilit nedenlerinden biri olarak yazılımı belirtmektedir. TestWise ™ 2019’da yapılan güncellemeler ile James Heal, Titan’ın piyasadaki en kullanıcı dostu UTM olarak kalabileceğine inanıyor. James Heal Teknik Uzmanı Peter Goodwin şöyle diyor: “TestWise'ı optimize ettiğimizden ve gerçekten mükemmel bir yükseltme yaptığımızdan emin olmak için aylar harcadık. Bu işlemlerimiz cihazın yeteneklerini genişleterek Titan'ın çok  daha yönlü olmasını sağladı.”

Nasıl yardımcı olabiliriz?

Cihazlarımız hakkında bilgi almak için hemen bize ulaşın.

BİZE ULAŞIN