Günlük Sorunları Çözecek İki Spor Sütyeni Yeniliği

30 Aralık 2019

GÜNLÜK SORUNLARI ÇÖZECEK BİR ÜRÜN

Günlük Sorunları Çözecek İki Spor Sütyeni Yeniliği...

Spor sütyeninin işi normal sütyene göre çok daha zor. Kadınların harika bir antrenman geçirmesi için ihtiyaç duyduğu desteği, rahatlığı ve güveni veren ve genellikle gözlerden uzakta olan bu giyim ürünü, “işlevsel” ve “güvenilir” kelimeleriyle eş anlamlı olmalı. Sonuçta iyi bir sütyeniniz yoksa iyi bir antrenman yapamazsınız.

Nike Kadın Sütyenleri ve Yenilik Bölümü Kıdemli Kreatif Direktörü Nicole Rendone bunun olmasını istemiyor. Rendon’a göre iyi bir spor sütyeni kadınların yaşamını değiştirebilir ve bu değişimin ise çabasız olması gerekir. Rendon kadınların zaten günlük hayatlarından yeterince sorunla karşı karşıya kaldığını söylüyor ve spor sütyeni de bunlardan biri olmamalı diye ekliyor.

Nike markasının iki yeni sorun çözen sütyen yeniliğine birlikte göz atalım mı? Nike Swoodh Tek Parça Ped Destekli Sütyeni ve Nike Ultra Nefes Alabilir Spor Sütyeni

Görsel Kaynak: news.nike.com

Sütyen içerisinde kullanılan pedler gerçek bir sorun haline gelebiliyor. Yerleştirmesi zor ve doğru yerleştirilseler bile pürüzsüz bir görüntü elde etmek daha da zor oluyor. Çamaşır makinesinde yıkarken bir tanesi ya da ikisi birden kaybolabiliyor.

Nike Swoosh Sütyeni yukarıda bahsettiğimiz kup ve ped sorununu çözmek için Tek Parça Ped yeniliği ile büyük bir yenilikle karşılaştı.

Yeni Nike Swoodh Tek Parça Pedli Spor Sütyeni daha önce hiçbir spor sütyeninin yapamadığını yaparak (aynı zamanda cep sistemi olarak da kullanılabilen) tekil sütyen pedi ile eşit olmayan, garip şekilli ve yanlış yerleştirilen ped sorununu çözüyor. Sorunsuz bir şekilde takıp çıkarmak için tasarlanan Nike Swoosh sütyenin yeni özelliği daha gösterişsiz ve geliştirilmiş şekliyle daha kalın bir ped sistemine sahip. 

Rendone ve takımı farklı coğrafyalardaki kadınların bedenlerini değerlendirdi. Tasarımını, şeklini ve malzemelerini kadınların ihtiyaç duyduğu farklı destek seviyelerini sunacak şekilde uyguladı.  

Tek Parça Pedin sünger yapısı, optimal desteği sağlamak adına belirli bir bedenden sonrası için daha güçlü kumaş kullanarak kalıplandırıldı ve bedenlere göre ayarlandı. Nihai amaç ise aynı anda ped sorununu çözmekti. 

Rendone, kadınların bu konuda maalesef seçim hakkının olmadığını düşünerek sürekli uğraştığı bir soruna çözüm getirdiğini düşünüyor. Nike Swoosh Tek Parça Ped, markanın kadınlardan gelen geri bildirimler ve kadınlarla yapılan araştırmalar sonucunda da olumlu geri dönüşler aldığı görülüyor.

 

Kaynak: Tıklayınız

Nasıl yardımcı olabiliriz?

Cihazlarımız hakkında bilgi almak için hemen bize ulaşın.

BİZE ULAŞIN