Mecmesin multitest kuvvet testine ait bir örnek çalışmasıdır

28 Eylül 2020

POMPALI SABUNLUĞUN KUVVET TESTİ

Dünya COVID-19 (korona virüs) salgınına odaklanırken bir yandan da en iyi hijyeni sağlamak için de çalışmalar devam ediyor. Bunun sonucu olarak da üreticiler, genellikle pompalı sabunluk formunda olan el dezenfektanı gibi ürünlerde talep artış olduğunu görüyor. Doğayı korumaya yardımcı olmak adına müşterilerin doldurulabilen ürünleri alması teşvik ediliyor. Bu nedenle bu ürünlerin amaca uygun ve uzun ömürlü olması gerekiyor.

Mecmesin ürünleri ev temizlik ürünleri, kozmetik ve ilaç endüstrilerindeki üreticiler tarafından pompalı sabunluk kalitesini garanti altına almak için kullanılıyor. Pompa tertibatının uygulama kuvvetinin testinden pompa tutacağının çekme dayanımı testine ve pompanın açma ve kapama burkulma momenti testine kadar birçok test gerçekleştiriliyor.

Özelleştirilmiş mühendislik örneği

Sıvı ve spreyleri çıkarma yöntemi olarak basınçlı gaz gibi püskürtme yöntemleri birçok nedenden dolayı tercih edilmiyor. Bunların yerine manuel yay yüklü pompası olarak sabunluklar tercih ediliyor.

Bu ürünler parmakla kullanılacak şekilde tasarlandı ve doldurulmuş kaplar olduklarından dolayı doz ayarı daha güvenilir oluyor.

Peki pompa sabunluğun uygulama kuvveti nasıl test edilir? Mecmesin özel olarak tasarlanmış şişe destek boşluğu ve pompadan çıkan içeriklerin toplandığı paslanmaz çelik toplama kutusuyla müşterilerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Bu verimli çözüm, pompalı sabunluğun sıkıştırma testi için doğru hizalanmasını ve sıvı ve kremlerin kolay temizlenecek şekilde püskürtülmesini sağlıyor.

 

 

Kaynak: Tıklayınız

Nasıl yardımcı olabiliriz?

Cihazlarımız hakkında bilgi almak için hemen bize ulaşın.

BİZE ULAŞIN