ÖZEL ÜRÜNLER İÇİN ÖZEL ÇÖZÜMLER GEREKİR

07 Şubat 2019

ÖZEL ÜRÜNLER İÇİN ÖZEL ÇÖZÜMLER GEREKİR

Özel ürünler özel çözümler gerektirir. Boya, plastik ve baskılı malzemeler gibi kaplanmış düz yüzeylerin çizilme direnci niteliklerinin test edilmesi benzersiz bir çözüm gerektirir.

James Heal Test Cihazları Müşteriler tarafından neden tercih edilir?

Günlük kullanımda çizilmeye karşı farklı direnç dereceleri sergileyen test cihazları üretmektedir. Ahşap ve tekstil ürünlerini test etmek için tasarlanan numuneler ile ilgili bir test süreci hazırlanmaktadır.

Tasarlanan numuneler, iki istasyonlu Martindale'den biri olan cihazın geleneksel tekstil veya ahşap masasına yapıştırılabilse de, değerlendirme için numunenin çıkarılması, kağıda zarar vermeden mümkün olmamaktadır. “taşıyıcı plaka” kullanılarak çözümler sağlanmaktadır. Sonuç olarak, bu taşıyıcı plakalar; numune yapıştırılmış, cihaz üzerine yerleştirilmiş, test edilmiş ve daha sonra değerlendirme ve derecelendirme için kolayca çıkarılmaktadır. Gerekirse, her numunenin dayanıklılık seviyesinin kaydını tutmak için fotoğraflar çekilmektedir. Derecelendirme ve değerlendirme tamamlandıktan sonra, kağıt numunesi çıkarılır ve taşıyıcı plaka bir sonraki numuneye hazırdır. Martindale'nin en faydalı yönü, piyasadaki diğer araçlardan farklı olarak, çok yönlü bir hareketi olan ve bu nedenle müşteri tarafından gerçek hayatta kullanılan ürünlerin kullanımını çok daha fazla temsil ettiği düşünülen harekettir.

 

 

Kaynak: Tıklayınız

Nasıl yardımcı olabiliriz?

Cihazlarımız hakkında bilgi almak için hemen bize ulaşın.

BİZE ULAŞIN