Aygenteks - TÜRKAK AKREDİTASYONU DUYURUSU

14 Nisan 2021

TÜRKAK AKREDİTASYONU DUYURUSU

Aygen Teknik olarak Laboratuvarımızın geçirmiş olduğu başarılı süreçten siz değerli müşterilerimizi de bilgilendirmekten mutluluk duyarız.

Aygen Teknik, TÜRKAK’tan ilk Akreditasyonunu TS EN ISO 17025:2017 standardına göre ve “ISO 7500-1 standart metodu / Kuvvet Kalibrasyonu” kapsamında alarak, 05.02.2020 tarihi itibariyle TÜRKAK’tan Akredite bir Laboratuvar olarak hizmet vermeye başlamıştır.

İlk Akreditasyon sonrası kapsam genişletme çalışmalarımız devam ederken, mevcut kapsamda faaliyetlerimizin aynı kalite ve özveri ile sürdürülmesi hususunda TÜRKAK tarafından tescil edilmek üzere, 07.04.2021 tarihinde TÜRKAK I. Gözetim Denetimi gerçekleştirilmiştir.

TÜRKAK I. Gözetim Denetim Programı neticesinde, mevcut kapsam ile TÜRKAK Akreditasyonuna devam edilmesi uygun görülmüş ve Aygen Teknik olarak şirket hedef ve beklentilerimizi karşılar nitelikte, son derece başarılı bir sonuç ile denetim tamamlanmıştır.

Ayrıca, Aygen Teknik olarak belirlemiş olduğumuz Politika, Misyon ve Vizyonumuza uygun düşecek şekilde, denetim esnasında tespit edilen herhangi bir uygunsuzluk bulgusuna rastlanmamıştır.

Nasıl yardımcı olabiliriz?

Cihazlarımız hakkında bilgi almak için hemen bize ulaşın.

BİZE ULAŞIN