Spor giyim sektörünün öncü markalarından Adidas, MyShelter ürünüyle fark yaratmaya devam ediyor.

15 Kasım 2019

ADİDAS VE DIŞ GİYİM

Kentsel (urban) dış mekan (outdoor) ürünleri moda sektöründe trend haline gelmiştir. Moda ve dış pazar arasındaki geçişler biraz kafa karıştırsa da Adidas markasının outdoor ürünlerinden piyasaya yeni çıkan MyShelter ürünü her iki pazarda da büyük ilgi görmüştür.

 

Outdoor pazarındaki eğilimler ve zorluklar da gün geçtikçe artmaktadır. 20 yılı aşkın bir süredir de spor giyim sektöründe deneyimi olan Tim Janaway, aynı zamanda Adidas Outdoor departmanının 2016 yılından beri başında görev almaktadır. Kendisiyle yapılan bir röportajda MyShelter ürünü ve bu pazar için neler yaptıklarını ve yapacaklarını dile getirmiştir.

DAĞDA VE ŞEHİRDE FONKSİYONEL GİYİM

Adidas’ın neden bu yolu seçtiği sorulduğunda da Avrupa’nın en önemli şehirlerde 50% civarında hep yağış olması sebebiyle sadece dağda değil, şehirde de tüketicilerin rahat edebileceği bir ürün sunmayı istediklerini dile getirmiştir. Adidas dışında da birçok farklı markanın bu alanda farklı çözümler sunduğunu biliyoruz. Birçok farklı markanın performans ve stil arasındaki ayırımı yapmaya çalıştığından bahsediliyor. Bazı markaların yaşam tarzı haline gelen ürünleri işlevsellik kazandırırken, diğerleri performans yelpazelerine stil katmayı tercih etmektedir.

Sektörde 50 yıllık geçmişe sahip olan Adidas, MyShelter ürünüyle yeni jenerasyonu hedefliyor. Genç tüketicilerin ürünlerin fonksiyonelliğine, teknik özelliklerine çok dikkat ettiğini ve bu kategoride de lider olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Tıklayınız , Görsel kaynak: Adidas Outdoor

Nasıl yardımcı olabiliriz?

Cihazlarımız hakkında bilgi almak için hemen bize ulaşın.

BİZE ULAŞIN