Pantone: Renk paletinizi Polyesterde bulunan 203 benzersiz renkle tamamlayın

08 Haziran 2021

KÜRESEL RENK OTORİTESİ PANTONE

Küresel renk otoritesi olan Pantone, zamansız nötr renklerden göze çarpan neon renklere kadar spor giyim, ayakkabı, mayo, pijama, aksesuar ve ev dekorasyonu piyasaları için 203 canlı ve farklı renk seçeneğini içeren Polyester koleksiyonunu hazırladı.

Günümüzde moda tasarımcıları Polyesterin özellikle spor giyim ve şık spor giyim başta olmak üzere pamuk ve diğer kumaşların mükemmel bir tamamlayıcısı olabileceğini biliyor ve Pantone’un büyük polyester renk kartelası ise artan talep karşısında tasarımcılara yardımcı olacak temel renk araç kitini sunuyor.

Pantone’un Moda, Ev+İç Mekan Renk Sistemine dahil olan Polyester Renk Kartelası, günümüzdeki renk tutkunlarının pamuk olmayan kumaş boyama sisteminde iyi bir renk derinliğiyle kendilerini yansıtmasına izin veren derin doygunluğa sahip renklerle bu ihtiyaçları karşılıyor. 

Etkin renk yönetimi için Polyester Renk Kartelası, polyester ve diğer sentetik kumaşlarda doğru yansıtmayı göstermek için %100 polyester kumaşı bu renklerle boyayan özel bir sistem kullanarak rengin ne olacağını tahmin etme işini ortadan kaldırıyor.

Pantone, tasarımcılara günümüz piyasası için polyester ve polyester hibrit kıyafetleri oluştururken daha fazla ilham vermesi için nötr, parlak ve pastel renkler dahil olmak üzere pamuğun elde edebileceğinden daha parlak renkler sunarak trend olan ve tahminlerle yönlendirilen renkler seçti.

Polyester üzerindeki Pantone renkleri, Pantone’un pamuk üzerinde uyguladığı 2.625 renkten oluşan kütüphanesini sıfır çakışmayla tamamlayarak daha geniş ve çeşitli renk hikayeleri anlatmaya izin veriyor.

Kolay kullanımlı bağlayıcı formatında gösterilen Polyester Renk Kartelası, çift katlı ve arkası olmayan %100 polyester kumaş üzerine uygulanmış 5 cm x 5 cm mini renk kartelasından meydana geliyor. Palet geliştirme, fikir panosu, sunum ve dahili renk iletişimi için ideal.

 

 

Kaynak: Tıklayınız

Nasıl yardımcı olabiliriz?

Cihazlarımız hakkında bilgi almak için hemen bize ulaşın.

BİZE ULAŞIN