James Heal’ın yerel partneri olan Aygenteks, iş ilişkisinin başarılı olmasından önemli bir rol oynayarak bugüne kadar öneri ve destek sağlayarak LC Waikiki

14 Haziran 2021

LC WAIKIKI VE JAMES HEAL

LC WAIKIKI, 1988 YILINDA KURULDUĞU GÜNDEN BERİ ŞAŞIRTICI BİR İVMEYLE BÜYÜYEN AVRUPA MODA MARKASI. 

KAPSAMLI TEDARİK ZİNCİRİ VE ÖDÜN VERMEDEN ÜRÜN KALİTESİNE ODAKLANMASI SAYESİNDE ŞİRKET, 2020 YILINDA BİNİNCİ PERAKENDE MAĞAZISINI AÇARAK BAŞARISINI GÖSTERDİ.

JAMES HEAL, 20 YILDAN UZUN SÜREDİR LC WAIKIKI İLE YAKIN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR VE İSTANBUL’DA YER ALAN ANA LABORATUVAR TESİSLERİ, JAMES HEAL’IN KUMAŞ TEST ENSTRÜMANLARI VE ÇAMAŞIR YIKAMA TEST CİHAZLARINA SAHİP.

James Heal’ın yerel partneri olan Aygenteks, iş ilişkisinin başarılı olmasından önemli bir rol oynayarak bugüne kadar öneri ve destek sağlayarak LC Waikiki takımıyla yakın iletişimi sürdürüyor.

TITAN: ÇEKME TESTİ SORUNUNA ÇÖZÜM

LC Waikiki laboratuvarı, çok sayıda test gerçekleştirmekten sorumlu. Yılda 1 milyondan fazla test ve karşılanması gereken sıkı hizmet seviyesiyle laboratuvarın üstünde her zaman baskı var.

Bu nedenle laboratuvar yönetim takımında yer alan Hasan Sunay ve Şebnem Ateş, çekme deneyleri için James Heal’ın evrensel test makinası olan Titan’ı tercih etti.

Hasan Sunay’a göre “Daha önce kullandığımız Alman çekme test cihazı tekstil malzemeleri için uygun değildi. Titan, kullanması daha kolay ve daha iyi kontrol sunan bir yazılımla tasarlandığı için bu cihaz sayesinde verimlilikte ölçülebilir bir artış meydana geldi.” 

Şebnem Ateş ise şunları ekliyor, “James Heal’ın tekstil konusundaki uzman bilgileri, ihtiyaçlarımıza daha iyi cevap veren ürünle sonuçlandı. Aygenteks tarafından sunulan harika yerel destek ve eğitim de eklenince süreç, laboratuvarımız devam eden başarısına gerçekten katkıda bulundu.”

Titan, standartlar olarak gelen 600’den fazla test standardını içeren TestWire yazılımıyla gerekli testlerin kullanıcı tarafından hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesine izin vererek gerçek anlamda kullanıcı dostu olarak tasarlandı. LC Waikiki söz konusu ürün kalitesi olunca yüksek standartlara sahip. Bu nedenle dikiş açılması ve diğer çekme kalite değerlendirmeleri gibi testler operasyonlarında hayati rol oynuyor.

Titan’a sürekli olarak yeni standartlar ekleniyor ve James Heal genellikle müşterilerin çekme test cihazı konusunda hedefleri ne olursa olsun bu hedeflere ulaşmaları için müşterilerle birlikte çalışıyor.

LC Waikiki laboratuvarında zaman ve verimin önemli olması nedeniyle Titan ürünü, kullanım kolaylığı ve öğrenmesi kolay yazılımı sayesinde inanılmaz bir değer kattı.

Hasan Sunay’ın da belirttiği üzere, teknisyenleri oldukça becerikli. Ama bir teknisyenin aynı anda dört Titan üzerinde test gerçekleştirmesine onlar için bir şaşırtıcı oldu.

 

 

Kaynak: Tıklayınız

Nasıl yardımcı olabiliriz?

Cihazlarımız hakkında bilgi almak için hemen bize ulaşın.

BİZE ULAŞIN