NASA Astronotlarının Deneyeceği Koşu Ayakkabıları

19 Aralık 2019

NASA ASTRONOTLARININ DENEYECEĞİ KOŞU AYAKKABILARI

NASA Astronotlarının Deneyeceği Koşu Ayakkabılarına Sahip Olmak İster Misiniz?

NASA Astronotları Adidas Koşu Ayakkabılarını Uzayda Test Edecek...

Koşu ayakkabısından bahsettiğimizde büyük ihtimalle aklınıza astronotlar yerine sporcular geliyor. Ancak Adidas ve Uluslararası Uzay İstasyonun yeni iş birliği sayesinde spor ayakkabı teknolojisi dünyadan çıkmak üzere.

Adidas’ın en yeni modeli olan Ultraboost 20 koşu ayakkabıları piyasaya sunuldu ve bu ayakkabılar hem koşucular hem de astronotlar tarafından test edilecek. 

Ayakkabılar destekleyici yapıya, çoraplarla yüksek uyuma ve destek sunan Primeknit içeren Özel Lif Yerleştirme Teknolojisine sahip. Boost’un orta tabanı, adımlardaki enerjiyi yakalayıp bu enerjiyi ileriye doğru yapılan hareketi desteklemek için kullanıyor; bu da ayakkabıyı uzun mesafe koşucular için harika bir seçenek haline getiriyor. Taban aynı zamanda tüm yüzeylere tutunmak için maksimum sürtünme ve tutuşu sunuyor. 

Ayakkabıyı satın alacak kullanıcılar, ayakkabının galaksiler arası dünyadan ilham alan tasarımını vurgulayan metalik detayları sahip siyah Ultraboost 20 modeli de dahil olmak üzere farklı renkleri seçebiliyor.

Koşu ayakkabıları dünyadaki tüm sporculara ve koşuculara sunulurken Adidas, ayakkabının teknolojisini ve uyumunu test etmek için Boost teknolojisini NASA astronotlarıyla Uluslararası Uzay İstasyonuna gönderecek. Enteresan değil mi? 

 

Kaynak: Tıklayınız

Nasıl yardımcı olabiliriz?

Cihazlarımız hakkında bilgi almak için hemen bize ulaşın.

BİZE ULAŞIN