Ralph Lauren RE100’e Katılarak 2025 Yılına Kadar %100 Yenilenebilir Enerji Kullanımını Hedefliyor...

20 Aralık 2019

RALPH LAUREN VE YENİLENEBİLİR ENERJİ

Ralph Lauren RE100’e Katılarak 2025 Yılına Kadar %100 Yenilenebilir Enerji Kullanımını Hedefliyor...

Ralph Lauren Corp sürdürülebilirlikle ilgili bir dizi karar açıkladı. Bu kararlar arasında dünya çapında sahip oldukları ve işlettikleri ofislerde, dağıtım merkezlerinde ve mağazalarında kullanılan enerjiyi 2025 yılına kadar %100 yenilenebilir enerjiye dönüştürerek yenilenebilir enerji kullanımı destekleyen işletme grubu RE100’e katılmak var.

Ayrıca Madrid’de düzenlenecek olan Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansından (COP 25) önce Ralph Lauren Corp. aşağıdaki bağlılıkları gerçekleştirdi:

  • Şirket, düşük iklim etkisi olan ham madde kullanımı öncelikli hale getirmek, enerji verimi önlemlerini ve tedarik zinciri boyunca yenilenebilir enerji uygulamalarını takip etmek gibi birden fazla iklim değişikliği bağlılığını içeren İklim Değişikliği için BM Moda Endüstrisi Tüzüğünü imzaladı.
  • “We Are Still In” koalisyonuna katılarak ve lider şirketler ve CEO’larla birlikte ortak bildiriyi imzalayarak Paris Anlaşmasına bağlılığını onaylayan moda şirketi, ABD hükümetini de Paris Anlaşmasını imzalamaya davet ediyor.

Sahip olduğu ve işlettiği tüm ofislerde, dağıtım merkezlerinde mağazalarda 2025 yılına kadar %100 yenilenebilir enerji kullanımı enerji hedeflerine ulaşmak için şirket, Kuzey Amerika’da sanal enerji satın alma anlaşmalarının yanı sıra yerinde güneş paneli kurulumu için ABD’deki seçili alanları da değerlendirecek. Kalan elektrik kullanımı için şirket, Yenilenebilir Enerji Sertifikaları (REC), Menşei Garantileri (GoO) ve Uluslararası Yenilenebilir Enerji Kredileri (I-REC) gibi Yeşil Enerji Ürünleri satın alacak. Önümüzdeki yıl şirket bilime dayanan sera gazı azaltma hedefi belirleyecek.

 

 

Kaynak: Ralph Lauren Corp 

Nasıl yardımcı olabiliriz?

Cihazlarımız hakkında bilgi almak için hemen bize ulaşın.

BİZE ULAŞIN