Nike firması doktorlar ve hemşireler için özel olarak tasarlanan sıvı dökülmesine karşı dayanıklı yeni spor ayakkabılarını sunuyor

27 Kasım 2019

SAĞLIK SEKTÖRÜNE ÖZEL AYAKKABI

Nike firması hemşireler, doktorlar ve diğer sağlık çalışanları için özel olarak tasarlanan ayakkabıları sunmaya hazırlanıyor. 

Ayakkabılar, “günde 6-7 km yürüyen ve 12 saatlik nöbette bir saatten az oturan” hemşireler gibi hastane çalışanlarının günlük fiziksel taleplerini karşılayacak şekilde tasarlandı.

Air Zoom Pulse spor ayakkabıları giyip çıkarması kolay, temizlemesi basit ve tüm koşullarda ayakları güvende tutmaya yardımcı olacak “oturma, yastıklama ve tutuş sistemi” ile tasarlandı. Ayakkabının kilit özellikleri arasında bağcıksız tasarım ve sıvı dökülmesine dayanıklı kaplama var.  Nike açıklamasında, “kaplamalı parmak bölgesi her türlü sıvı dökülmesine karşı koruma sağlıyor” dedi.

“Pürüzsüz yüzeyler dökülmelere karşı tasarım yaparken benzersiz bir mücadele sunuyor ve ayakkabıların tutuş deseni de bunu kapalı hücreleri çıkararak çözüyor.”

Görsel kaynak: Standart.co.uk

Ürün test sonuçları ve iç görüleri Portland Oregon’da bulunan OHSU Doernbecher Çocuk Hastanesindeki sağlık çalışanlarından geldi. Ayakkabının satışlarından elde edilen tüm kar hastaneye ve Nike’ın 2004 yılından beri genç hastalara kendi Nike ayakkabılarını tasarlama imkanı vermek için hastaneyle birlikte çalıştığı Doernbecher Freestyle Programına bağışlanacak.

Spor ayakkabıların altı modeli 7 Aralık tarihinde satışa çıkacak.

 

Kaynak: Tıklayınız

Nasıl yardımcı olabiliriz?

Cihazlarımız hakkında bilgi almak için hemen bize ulaşın.

BİZE ULAŞIN