Adidas markasın yeni projesi READY

26 Mart 2020

YENİ PROJE: READY

Adidas markası, havalar ister sıcak, ister soğuk, ister yağmurlu isterse de güneşli olsun, sporcuların tüm hava koşullarında iyi bir performans göstermelerine yardımcı olmak adına bu koşullara dayanıklı kumaşlardan çoklu spor koleksiyonu olan READY’yi tanıttı.

Açıkhava spor ve aktivitelerinin her geçen gün artmasıyla birlikte, sporcuların READY teknolojisiyle çevresel koşullardan etkilenmeden antrenman yapmalarını sağlayacak.

 

Olimpiyat sporcuları HEAT.RDY’yi giyerek READY teknolojisini test etmiş olacak. Bu teknoloji, Büyük Britanya takımı, Almanya takımı, Etiyopya takımı, Macaristan takımı ve dünyanın dört bir yanındaki Adidas sporcuları ve sponsorlu takımlar için hazır olacak.

READY teknolojisiyle sporcular, mevsim değişimlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak, dikişlerde yığılma olmadan birlikte giyilebilen, maksimum hareketi, konforu ve havalandırmayı sağlayan farklı parçaları seçmelerine de izin verecek akıllı bir katman sistemini kullanacak.

Noah Lyles Wearing HEAT.RDY

Birden fazla hareket için tasarlanan READY, Adidas’ın performans giyimindeki son gelişmeleri de birleştirerek her spor kategorisinden tasarım ekibini bir araya getiriyor. Koşu antrenmanlarından şort ve tişörtlere kadar sporcunun performansını desteklemek için dört farklı teknoloji sistemi yer alıyor:

 

HEAT.RDY koleksiyonu, COLD.RDY (soğuk havalar için), WIND.RDY (rüzgarklı havalar için), RAIN.RDY (yağmurlu havalar için) olmak üzere dünya çapında 20202 Sonbahar/Kış aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

 

 

Kaynak: Tıklayınız

Nasıl yardımcı olabiliriz?

Cihazlarımız hakkında bilgi almak için hemen bize ulaşın.

BİZE ULAŞIN